Politica de anulare comandă

Pentru a returna un produs, trebuie să ne informați de intenția dumneavoastră de a vă retrage din contractul de achiziție, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail, sau apelându-ne telefonic nr. 0774048941

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță indicată de dvs., în posesia fizică a produsului achiziționat.

Dacă vă retrageți, vom rambursa contravaloarea mărfii, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care primim produsul returnat, cu condiția să fie în ambalajul original, nedeteriorat, și cu etichetele nedesprinse, produsul fiind într-o stare de a nu-și fi pierdut garanția (vezi “condiții de garanție”). Vom efectua rambursarea folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Expediați produsele la adresa magazinunlui, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționarii produselor.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detal

Shopping Cart
Scroll to Top